News Flash:

Paste cu sunca

8 Iulie 2011
1039 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sunca
Ingrediente: 300 g paste 1 fir usturoi 1 fir ceapa 200 g sunca mozaic 2 linguri suc de rosii marar verde sare piper alb parmezan Mod de preparare: Pastele se fierb in apa cu sare. Se taie usturoiul si ceapa marunt si se calesc impreuna cu sunca mozaic taiata cubulete. Cand sunt gata, se pune sucul de rosii (2min), apoi mararul taiat marunt, piperul si sarea. Dupa sunt gata, pastele se clatesc cu apa rece, dupa care se pune peste ele sunca. Se amesteca usor cu o lingura si se mai presara putin parmezan. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1168 viz    0 com
1403 viz    0 com
1701 viz    0 com
1292 viz    0 com
1877 viz    0 com
1098 viz    0 com
3323 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1516 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018420 (s)