News Flash:

Paste cu sunca

8 Iulie 2011
1009 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sunca
Ingrediente: 300 g paste 1 fir usturoi 1 fir ceapa 200 g sunca mozaic 2 linguri suc de rosii marar verde sare piper alb parmezan Mod de preparare: Pastele se fierb in apa cu sare. Se taie usturoiul si ceapa marunt si se calesc impreuna cu sunca mozaic taiata cubulete. Cand sunt gata, se pune sucul de rosii (2min), apoi mararul taiat marunt, piperul si sarea. Dupa sunt gata, pastele se clatesc cu apa rece, dupa care se pune peste ele sunca. Se amesteca usor cu o lingura si se mai presara putin parmezan. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste sarmale
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1128 viz    0 com
1362 viz    0 com
1548 viz    0 com
1236 viz    0 com
1799 viz    0 com
1048 viz    0 com
3263 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1500 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014018 (s)