News Flash:

Paste cu sunca

23 Iunie 2011
1066 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sunca
Ingrediente: 200 g macaroane 150 g sunca Praga 100 g mazare 100 g porumb din conserva 2 galbenusuri 50 g smantana sare piper mustar zeama de lamaie Mod de preparare: Se fierb macaroanele conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se dau sub jet de apa rece. Se fierbe si mazarea in apa cu putina sare. Intre timp, cele 2 galbenusuri se amesteca cu 1 lg de mustar si sare dupa gust si ulei; la sfarsit se adauga putin piper, smantana si zeama de lamaie dupa gust. Se taie sunca patratele mici. In maioneza obtinuta se pune sunca, porumbul si mazarea. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste slibovita somon porumb smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5567 viz    0 com
3653 viz    0 com
915 viz    0 com
1211 viz    0 com
973 viz    0 com
1267 viz    0 com
988 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020634 (s)