News Flash:

Paste cu suc de rosii si busuioc

12 Octombrie 2011
1108 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu suc de rosii si busuioc
Ingrediente: 180 g paste 500 gr rosii 8 catei de usturoi 4 frunze de busuioc, plus cateva pentru decor 1 lingurita de otet de mere 1 lingura ulei de masline zahar sare Mod de preparare: Rosiile se curata bine, se decojesc si se taie cubulete. Intr-o tigaie se caleste bine usturoiul curatat, la foc mic, se adauga rosiile, sare si un varf de cutit de zahar, 1 lingura de otet si busuiocul. Se lasa la foc mic pentru 15 minute fara capac, mestecand din cand in cand cu o lingura de lemn. Intre timp se pun pastele la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg si se pun intr-o farfurie, alaturi de sucul de rosii rezultat. Se decoreaza cu frunze de busuioc. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste retete vegetariene rosii gorgonzola rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1758 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026687 (s)