News Flash:

Paste cu spanac si parmezan

8 Noiembrie 2011
1220 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu spanac si parmezan
Ingrediente: 500 g paste 200 g spanac congelat branza telemea sau parmezan 1 ardei gras 6 catei de usturoi 4 linguri ulei Mod de preparare: Se spala spanacul, se oparesc frunzele de spanac in apa cu sare, dupa care se scurg bine. Apoi se toaca frunzele cat mai fin. Pastele se pun in apa clocotita, pe foc mediu, si se lasa sa fiarba. Intre timp se taie fasii cat mai subtiri ardeiul gras. Se pune uleiul intr-o cratita, se toaca 3 catei de usturoi si se pune in uleiul incins. Se adauga ardeiul gras taiat fasii subtiri si spanacul. Cand pastele au fiert, se iau de pe foc, se scurg, se clatesc cu apa rece si se adauga la spanac. Se pune si restul de usturoi, tocat marunt. La final se adauga branza data pe razatoare. sursa articol: http://www.retete-mancare.ro sursa fotografie: http://www.retete-mancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste retete vegetariene spanac bacon ardei gras usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1322 viz    0 com
1583 viz    0 com
2328 viz    0 com
1115 viz    0 com
1661 viz    0 com
1088 viz    0 com
1506 viz    0 com
6865 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1441 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016172 (s)