News Flash:

Paste cu spanac si dovleac

13 Iulie 2012
3030 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

375 g paste agnolotti
500 g dovleac taiat cubulete
100 g spanac proaspat
ulei de masline
100 g rosii coapte in ulei

Mod de preparare:

Incingem gratarul la 240 grade. Punem dovleacul intr-o tava si ungem cu ulei si adaugam sare. Bagm la cuptor timp de 25 de minute. Intre timp, fierbem pastele in apa clocotita cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. intr-un bol punem pastele, dovleacul, rosiile si spanacul  si adaugam sare dupa gust. Putem folosi un sos pe baza de iaurt pentru aceasta salata.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste agnolotti dovleac spanac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2363 viz    1 com
7135 viz    1 com
4082 viz    0 com
2303 viz    0 com
9849 viz    0 com
1963 viz    0 com
2904 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1580 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015702 (s)