News Flash:

Paste cu spanac si cascaval

21 Septembrie 2011
1636 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu spanac si cascaval
Ingrediente: 200 g paste 1/4 cana de mozzarella 1 ceasca de cascaval ras 1 cana de branza ricotta 1 lingurita de patrunjel tocat 1 cana de spanac congelat 2 albusuri unt sare Mod de preparare: Pastele se fierb in apa plata cu putin ulei de masline circa 12 minute. Se scurg de zeama si se pun intr-un bol. Separat, intr-un castron, se amesteca branza ricotta cu mozzarela rasa, patrunjelul, albusurile si spanacul dezghetat. Se unge o tava cu unt, se adauga jumatate din cantitatea de paste, apoi amestecul de spanac cu branza si apoi pastele pe deasupra. Se presara cascaval ras pe deasupra. Se coc la cuptor pana se rumenesc circa 20 de minute. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste retete vegetariene parjoale castravete spanac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1143 viz    0 com
8499 viz    0 com
1102 viz    0 com
1161 viz    0 com
2539 viz    0 com
1858 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1544 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018919 (s)