News Flash:

Paste cu spanac si cascaval

21 Septembrie 2011
1550 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu spanac si cascaval
Ingrediente: 200 g paste 1/4 cana de mozzarella 1 ceasca de cascaval ras 1 cana de branza ricotta 1 lingurita de patrunjel tocat 1 cana de spanac congelat 2 albusuri unt sare Mod de preparare: Pastele se fierb in apa plata cu putin ulei de masline circa 12 minute. Se scurg de zeama si se pun intr-un bol. Separat, intr-un castron, se amesteca branza ricotta cu mozzarela rasa, patrunjelul, albusurile si spanacul dezghetat. Se unge o tava cu unt, se adauga jumatate din cantitatea de paste, apoi amestecul de spanac cu branza si apoi pastele pe deasupra. Se presara cascaval ras pe deasupra. Se coc la cuptor pana se rumenesc circa 20 de minute. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura paste retete vegetariene parjoale castravete spanac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1037 viz    0 com
7395 viz    0 com
1001 viz    0 com
1111 viz    0 com
2444 viz    0 com
1741 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013034 (s)