News Flash:

Paste cu spanac si branza la cuptor

5 Iulie 2013
4833 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g paste spirale
250 g spanac congelat
150 g sunca presata tocata
130 g boabe de porumb
150 g mazare congelata
140 g branza data prin razatoare
3 oua
185 ml smantana

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj si apoi le scurgem. Intr-un castron amestecam pastele cu spanac, sunca, porumb, mazare si 80 g branza. Cu un tel se bat ouale cu smantana. Turnam sosul de ou peste paste si amestecam. Punem pastele intr-un vas de iena. Presaram branza ramasa pe deasupra si bagam la cuptor timp de 30 de minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste spirale smantana castron
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1557 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012825 (s)