News Flash:

Paste cu spanac si branza

18 Martie 2013
4080 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

paste
spanac
2 cani de lapte
3 linguri de unt
3 linguri de faina alba
branza rasa
piper
sare

Mod de preparare:

Se incalzeste putin ulei intr-o tigaie, peste care se adauga spanacul. Se lasa in tigaie pana isi reduce din dimensiuni si devine moale. Dupa ce spanacul s-a inmuiat, se amesteca in blender pana se obtine o pasta.

Pastele se gatesc potrivit indicatiilor de pe pachet.

Intr-o tigaie, se topeste untul peste care se adauga faina si se amesteca timp de un minut. Se pune laptele si se amesteca pana toate ingredientele se combina perfect. Se adauga si branza rasa, sare si piper, dupa gust.

Sosul obtinut se amesteca cu pasta de spanac. Se adauga toata compozitia peste paste si se serveste imediat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste spanac lapte unt faina alba branza rasa piper sare tigaie blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1565 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015718 (s)