News Flash:

Paste cu spanac II

12 August 2011
898 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu spanac II
Ingrediente: 500 g spanac 500 g spaghete 100 g mozzarella (sau branza telemea) 2 oua o lingura cu faina 100 g unt 100 g masline verzi 3 linguri cu ulei de masline sare Mod de preparare: Se spala foarte bine spanacul bine si se pune la fiert in apa clocotita. Separat, tot in apa clocotita, se pun la fiert spaghetele. Cand spanacul e fiert, se scurge, se toaca marunt si se amesteca bine cu un galbenus fiert si zdrobit, cu alt galbenus crud si cu o lingura cu faina. Se pune pe foc si se amesteca pana scade apa din spanac. Cand amestecul s-a ingrosat, se ia de pe foc si se adauga uleiul de masline, branza rasa, untul si maslinele curatate de samburi. Spaghetele se strecoara si se servesc impreuna cu amestecul de spanac. sursa articol: http://www.femeia.ro sursa fotografie: http://www.petitchef.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prosciutto crudo paste retete vegetariene mazare spanac parjoale unt
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

901 viz    0 com
975 viz    0 com
1133 viz    0 com
2083 viz    0 com
1133 viz    0 com
1147 viz    0 com
4554 viz    0 com
1173 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1518 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013297 (s)