News Flash:

Paste cu spanac

12 Iulie 2011
2749 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu spanac
Ingrediente: 200 g spanac congelat 500 g paste 4 linguri ulei 6 catei de usturoi 1 ardei gras branza telemea sau parmezan Mod de preparare: Se spala spanacul, se oparesc frunzele de spanac in apa cu sare, se scurg bine. Dupa aceea se toaca frunzele de spanac cat mai fin. Se pun pastele in apa clocotita, pe foc mediu, si se lasa sa fiarba. Intre timp se taie fasii cat mai subtiri ardeiul gras. Se pune uleiul intr-o cratita, se toaca 3 catei de usturoi si se pun in uleiul incins. Se adauga ardeiul gras taiat fasii subtiri si spanacul. Cand pastele au fiert se iau de pe foc, se scurg, se clatesc cu apa rece si se adauga la spanac. Se pune si restul de usturoi, tocat marunt. Se presara branza data pe razatoare, dupa gust. sursa articol: http://www.retete-mancare.ro sursa fotografie: http://southtier.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac retete vegetariene untura ardei gras sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1527 viz    0 com
1452 viz    0 com
1040 viz    0 com
3336 viz    0 com
1182 viz    0 com
1053 viz    0 com
1094 viz    0 com
994 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1516 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020010 (s)