News Flash:

Paste cu sos rosu

22 Noiembrie 2011
1034 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sos rosu
Ingrediente: 400 g paste 200 g sunca presata 150 g ciuperci 2 cepe potrivite 1 ardei verde 50 g masline 100 g ketchup de casa (bulion) busuioc verdeturi a la Provence 50 g ulei de masline piper sare Mod de preparare: Intr-o oala cu apa se pune un praf de sare si cand incepe sa clocoteasca se adauga pastele, in functie de tipul de paste folosit se lasa sa fiarba (10-15 min). Intre timp se curate legumele si se taie marunt, se desfac maslinele de pe os si se taie cat mai mici. Se ia o tigaie si se pune ceapa la calit in uleiul de masline, cand aceasta este aproape rumenita se adauga ardeiul, apoi se adauga sunca si ciupercile care in prealabil au fost oparite. Se lasa circa 5 minute dupa care se adauga ketchup-ul, spre sfarsit cand sosul este aproape gata se adauga maslinele si condimentele, se mai lasa circa 5 minute si se opreste. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste urda ciuperci masline
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2525 viz    0 com
2297 viz    0 com
3117 viz    0 com
1574 viz    0 com
1128 viz    0 com
989 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1875 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021979 (s)