News Flash:

Paste cu sos rosu

22 Noiembrie 2011
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sos rosu
Ingrediente: 400 g paste 200 g sunca presata 150 g ciuperci 2 cepe potrivite 1 ardei verde 50 g masline 100 g ketchup de casa (bulion) busuioc verdeturi a la Provence 50 g ulei de masline piper sare Mod de preparare: Intr-o oala cu apa se pune un praf de sare si cand incepe sa clocoteasca se adauga pastele, in functie de tipul de paste folosit se lasa sa fiarba (10-15 min). Intre timp se curate legumele si se taie marunt, se desfac maslinele de pe os si se taie cat mai mici. Se ia o tigaie si se pune ceapa la calit in uleiul de masline, cand aceasta este aproape rumenita se adauga ardeiul, apoi se adauga sunca si ciupercile care in prealabil au fost oparite. Se lasa circa 5 minute dupa care se adauga ketchup-ul, spre sfarsit cand sosul este aproape gata se adauga maslinele si condimentele, se mai lasa circa 5 minute si se opreste. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste urda ciuperci masline
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2587 viz    0 com
2404 viz    0 com
3185 viz    0 com
1625 viz    0 com
1157 viz    0 com
1059 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016587 (s)