News Flash:

Paste cu sos Ragu

30 Iunie 2011
2924 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sos Ragu
Ingrediente: 1 kg carne tocata 700 g rosii 3 - 5 linguri de ulei de masline 3 cepe 1 ardei gras 2 morcovi 1 capatana de usturoi frunze de telina 250 ml vin rosu piper sare ardei iute tocat sau boia iute Mod de preparare: Legumele se toaca marunt si se calesc in uleiul de masline. Se adauga carnea tocata si se amesteca cu o lingura de lemn, sfaramand cocoloasele care se formeaza. Se adauga vinul si se lasa sa fiarba sosul la foc mic. Cand a scazut, se adauga rosiile curatate de coaja si se lasa pe foc pana cand are o consistenta de sos de paste. Pastele se fierb separat si se amesteca cu sosul Ragu. Se presara peste paste parmezan ras si se servesc fierbinti. sursa articol: http://www.retete-mancare.ro sursa fotografie: http://cocinacongiovanna.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne tocata paste rosii praz nuca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2943 viz    0 com
966 viz    0 com
1682 viz    0 com
1050 viz    0 com
1356 viz    0 com
1096 viz    0 com
5859 viz    0 com
3694 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1465 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013441 (s)