News Flash:

Paste cu sos picant de rosii

3 Mai 2011
1168 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sos picant de rosii
Ingrediente: 300 gr paste scurte 1 ceapa 1 ardei iute 3 catei usturoi 3 file ansoa in ulei 100 ml vin rosu sec 1 1/2 conserve rosii de 400 gr fiecare 7-8 masline verzi 1 lingurita oregano uscat 6 frunse busuioc 3 linguri ulei masline sare piper chili Mod de preparare: Fierbeti pastele in multa apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Scurgeti-le. Intr-o tigaie mai inalta caliti ceapa tocata marunt in ulei. Cand s-a inmuiat adaugati usturoiul, ardeiul iute si ansoa, toate tocate cat mai marunt. Mai caliti 1-2 minute. Stingeti totul cu vin si lasati la fiert cca 3 minute, pana vinul scade aproape de tot. Adaugati rosiile din conserva strivite cu furculita, oregano, maslinele taiate felii, putina sare (atentie, ansoa si maslinele sunt sarate) si piper. Lasati sa fiarba la foc mediu, amestecand din cand in cand cca 15-20 minute, pana sosul se ingroasa un pic. Stingeti focul si adaugati busuiocul tocat. Gustati sosul si potriviti de sare si piper. Daca doriti mai picant adaugati si chili. Adaugati pastele si amestecati bine. Serviti stropit cu putin ulei de masline si presarati cu parmezan.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura cartofi taranesti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2439 viz    0 com
2174 viz    0 com
3134 viz    0 com
1776 viz    0 com
1553 viz    0 com
2847 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1522 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017630 (s)