News Flash:

Paste cu sos picant

8 Decembrie 2011
1203 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sos picant
Astazi am incercat sa incropesc eu o reteta de paste cu piept de pui si busuioc. Iata ce a iesit. Ingrediente: un pachet de paste un piept de pui 100 g parmezan ras spanac tocat putin sos picant italian 4 catei de usturoi 1 ceapa tocata marunt putin busuioc uscat 2 rosii tocate o lingura de ulei de masline Mod de preparare: Se pune la fiert apa, cu putina sare. Cand incepe sa dea in clocot se pun pastele si se lasa sa fiarba in jur de 9-10 minute, al dente. Dupa aceea se scurg de apa si se lasa deoparte. Intr-o tigaie mai mare se pun uleiul de masline si sosul, la foc potrivit, la incins. Apoi se adauga ceapa si usturoiul, pieptul de pui, rosiile si busuiocul. Dupa cateva minute se pune spanacul, se asaza capacul pe tigaie si se lasa sa fiarba la foc mic, pana cand s-a inmuiat spanacul. La final se pun pastele in tigaie si se amesteca bine. La final se presara parmezan ras.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura paste nuci pecan sarmale salata chinezeasca cascaval clasic
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1182 viz    0 com
1560 viz    0 com
1530 viz    0 com
1128 viz    0 com
1177 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1719 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022107 (s)