News Flash:

Paste cu sos pesto si sparanghel

7 Octombrie 2011
1818 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sos pesto si sparanghel
Ingrediente: 250 g paste la alegere 50 g parmezan 200 g sparanghel (poate fi inlocuit cu broccoli, fasole verde sau dovlecei) 1 ceapa 3 catei de usturoi 100 g busuioc proaspat 50 ml ulei de masline Mod de preparare: Se amesteca in blender usturoiul, ceapa, busuiocul, ulei de masline, pana se omogenizeaza. Daca este prea gros, se pot pune cateva picaturi de apa. Pastele se fierb, se scot si se scurg. Sparanghelul taiat bucatele (sau alte legume, la alegere) se fierbe in apa cu sare. Ceapa se toaca si se prajeste pana cand se rumeneste. Peste ea se pune sparanghelul, impreuna cu putina apa. Se fierb aproximativ 5 minute, apoi se adauga pastele fierte. Se mai fierb cam 1 minut si se iau de pe foc. Se adauga sosul pesto, peste care se rade parmezan. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste retete vegetariene sarmale chiftulete ceapa bruschete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1100 viz    0 com
1113 viz    0 com
847 viz    0 com
1545 viz    0 com
1106 viz    0 com
1044 viz    0 com
4353 viz    0 com
2232 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1501 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016849 (s)