News Flash:

Paste cu sos pesto si sparanghel

7 Octombrie 2011
1602 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sos pesto si sparanghel
Ingrediente: 250 g paste la alegere 50 g parmezan 200 g sparanghel (poate fi inlocuit cu broccoli, fasole verde sau dovlecei) 1 ceapa 3 catei de usturoi 100 g busuioc proaspat 50 ml ulei de masline Mod de preparare: Se amesteca in blender usturoiul, ceapa, busuiocul, ulei de masline, pana se omogenizeaza. Daca este prea gros, se pot pune cateva picaturi de apa. Pastele se fierb, se scot si se scurg. Sparanghelul taiat bucatele (sau alte legume, la alegere) se fierbe in apa cu sare. Ceapa se toaca si se prajeste pana cand se rumeneste. Peste ea se pune sparanghelul, impreuna cu putina apa. Se fierb aproximativ 5 minute, apoi se adauga pastele fierte. Se mai fierb cam 1 minut si se iau de pe foc. Se adauga sosul pesto, peste care se rade parmezan. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura paste retete vegetariene sarmale chiftulete ceapa bruschete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1039 viz    0 com
1037 viz    0 com
801 viz    0 com
1448 viz    0 com
1032 viz    0 com
964 viz    0 com
4106 viz    0 com
1831 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019778 (s)