News Flash:

Paste cu sos pesto II

9 Decembrie 2011
2519 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sos pesto II
Ingrediente: 300 g paste 4 linguri parmezan ras 8 linguri de migdale 4 rosii mici o legatura de busuioc 4 linguri ulei de masline piper sare Mod de preparare: Pastele se fierb indicatiilor de pe ambalaj. Rosiile si migdalele se toaca marunt, apoi se lasa deoparte. Se pun intr-un blender parmezanul ras, busuiocul, migdalele tocate si uleiul de masline si se amesteca pana cand se formeaza un sos. Dupa aceea se scurg pastele si se pun in oala in care au fiert. Se adauga sosul pesto din blender, se pun si rosiile si amesteca bine. Ca decor se folosesc frunze de busuioc proaspat. sursa reteta: retetazilei.ro sursa fotografie: retetazilei.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste retete vegetariene sarmale creveti bruschete piper rosii
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4243 viz    0 com
4014 viz    0 com
3714 viz    0 com
1182 viz    0 com
2677 viz    0 com
1296 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1709 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014425 (s)