News Flash:

Paste cu sos gorgonzolla

20 Octombrie 2017
1501 Vizualizari | 0 Comentarii
Nu vrei sa petreci mult timp in bucatarie, insa te-ai saturat sa mananci ce apuci? Poti prepara o portie delicioasa de paste cu sos gorgonzolla pentru intreaga familie. Este gata in doar cateva minute si ii vei face pe toti fericiti.

Ingrediente:

250 g paste
250 ml smantana pentru gatit
50 g parmezan ras
200 g gorgonzolla taiata cubulete
2 catei de usturoi
¼ lingurita nucsoara
sare
piper

Mod de preparare:

Fierbe pastele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj.
In timp ce pastele fierb, adauga intr-o tigaie incapatoare smantana pentru gatit, parmezanul, si gorgonzolla. Adu totul la punctul de fierbere si adauga cateii de usturoi intregi.
Continua sa amesteci sosul pana cand branzeturile de topesc, apoi da focul la minim si fierbe sosul timp de doua minute, amestecand constant. Scoate apoi usturoiul din sos, adauga nucsoara si asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Adauga pastele scurse de apa si amesteca bine. Lasa-le sa dea in doua-trei clocote in sos, apoi stinge focul.
Serveste pastele cu sos gorgonzolla imediat. Poti rade putin parmezan pe deasupra chiar inainte de servire.

preluat de pe acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gorgonzolla nucsoara sos gorgonzolla
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1495 (s) | 24 queries | Mysql time :0.017542 (s)