News Flash:

Paste cu sos din sunca

16 August 2011
1131 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sos din sunca
Ingrediente: 300 gr paste 200 gr sunculita afumata 1 ceapa potrivita 1/2 ardei gras 1 morcov 250 ml pasta de tomate vegeta piper rozmarin oregano busuioc parmezan italian razuit Mod de preparare: Se pune o oala cu 1,5 litri de apa cu o lingurita de sare la fiert. In timp ce fierbe apa, se pregateste sunculita afumata. Se pune la prajit intr-un pic de ulei de masline si se curata legumele. Ceapa se toaca fideluta, morcovul si ardeiul cubulete. Cand incepe apa sa fiarba, se pun pastele si se lasa intre 5 si 7 minute, in functie de instruc]iunile de pe ambalaj. Cand legumele s-au inmuiat se pune pasta si se potriveste cu condimente dupa gust. Sosul se serveste cu pastele preparate. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parmezan ras paste untura ardei gras branza framantata cidru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1104 viz    0 com
1176 viz    0 com
1684 viz    0 com
2033 viz    0 com
4399 viz    0 com
4731 viz    0 com
1027 viz    0 com
1111 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1382 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013158 (s)