News Flash:

Paste cu sos de usturoi si parmezan cu creveti

25 Octombrie 2017
1411 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g unt
1 capatana usturoi
500 g spaghetti nr 5 Barilla
1 legatura patrunjel
300 g creveti curatati, mai mici
sare
piper

Mod de preparare:

Crevetii se trag la tigaie in unt, asezonati cu sare si piper.
Pastele se fierb in apa clocotita cu sare, apoi se scurg.
Se sdrobeste usturoiul si se trage la tigaie in unt incins, apoi se adauga pastele scurse si se amesteca pentru a se aromatiza bine cu usturoi.
La final se presara patrunjel verde tocat marunt.
Pastele cu usturoi se servesc cu 5-6 creveti/portie.

preluat de pe a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi patrunjel piper creveti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1422 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017895 (s)