News Flash:

Paste cu sos de soia

1 Aprilie 2011
3479 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente: - 200 g paste - 50 g soia granule - ¼ rotita mica cascaval - 40 g bulion - 1 lingura ulei - 1 ceapa rosie - usturoi - oregano, cimbru, marar, tarhon - sare Mod de preparare: Soia se opareste, in apa clocotita condimentata, pentru 30 minute. Se lasa la scurs si se preseaza in maini pentru a elimina excesul de apa. Pastele se pun la fiert in apa sarata. Intre timp se caleste ceapa si usturoiul in ulei, cand sunt aproape gata se adauga condimentele si bulionul si se amesteca bine. Se lasa pe foc inca 1-2 minute, apoi se adauga soia, se amesteca si se mai lasa inca 3-4 minute. Dupa ce au fiert pastele, se scurg si se clatesc in apa rece pentru a nu se lipi. Se aseaza in farfurii, lasand un loc la mijloc pentru sos. Se pune sosul in mijlocul farfuriei, apoi se adauga cascavalul taiat cubulete mici.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura mar tarhon cascaval bulion ulei ceapa gogosar usturoi sare marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1305 viz    0 com
2446 viz    0 com
1954 viz    0 com
1311 viz    0 com
1586 viz    0 com
2391 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1685 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020050 (s)