News Flash:

Paste cu sos de rosii - O reteta dupa care italienii se dau in vant

6 Martie 2017
2982 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g paste
1 ceapa
2-3 catei de usturoi
400 g rosii decojite in suc de rosii
100 ml vin alb
150 g masline negre
oregano, sare si piper - dupa gust

Mod de preparare:

Pastele se fierb conform indicatiilor de pe pachet. Se trec apoi printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.
Pentru sos, ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in ulei. Se sting cu vin indoit cu apa si se fierb inabusit 10 minute. Se adauga maslinele, sucul de rosii si rosiile taiate cubulete.
Lasa la foc mic 15-20 minute, pana se ingroasa sosul, si condimenteaza dupa gust cu sare, piper si oregano.
Pastele fierte se pun intr-un castron si se amesteca cu 2-3 picaturi de ulei. Se adauga sosul de rosii cu masline, se amesteca usor si se servesc imediat.

sursa: unica
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste sos paste masline sos rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1729 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023730 (s)