News Flash:

Paste cu sos de rosii II

28 Iulie 2011
928 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sos de rosii II
Ingrediente: 200-300 gr paste 200 gr pancetta proaspata 2 rosii potrivite 2 linguri pasta de tomate jumatate de ardei catei de usturoi frunze de busuioc parmezan oregano uscat cimbru sare piper Mod de preparare: Pancetta se taie marunt si se caleste in putin ulei de masline, se adauga apoi ardeiul taiat cubulete si usturoiul curatat, dar intreg, pentru a se putea scoate ulterior. Se calesc putin impreuna, apoi se adauga rosiile cubulete si bulionul, se mai lasa sub capac cateva minute, apoi se pune o ceasca de apa, sare, piper, busuioc, oregano si cimbru, tocate marunt toate. Se mai lasa sa fiarba pana scade apa sau se lasa in functie de cat sos se doreste. Pastele se fierb in apa cu sare si ulei cam 10-12 minute, apoi se scurg, se pune ulei sa nu se prinda intre ele. Se serveste cu un adaos de parmezan. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura paste paste penne ardei umpluti gorgonzola sarmale rosii uscate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1111 viz    0 com
1042 viz    0 com
859 viz    0 com
980 viz    0 com
1574 viz    0 com
1663 viz    0 com
1062 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1554 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017745 (s)