News Flash:

Paste cu sos de ricotta

1 Septembrie 2011
1495 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sos de ricotta
Ingrediente: 400 g paste 225 g branza ricotta 3 linguri de unt fara sare spanac verde fiert optional Mod de preparare: Pastele se fierb in apa plata cu putina sare. Se scurg si se pun intr-un castron mare. Separat se freaca branza ricotta cu untul moale pana se obtine o pasta pufoasa. Se sareaza si se adauga daca vrei, spanacul pasat. Se amesteca apoi sosul de ricotta cu pastele si se servesc. Se poate presara putina nucsoara pe deasupra. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste retete vegetariene castravete untura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1437 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019107 (s)