News Flash:

Paste cu sos de macrou si alune

31 Ianuarie 2012
1633 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sos de macrou si alune
Ingrediente:

 4 linguri ketchup
 3 linguri sos de soia light
 2 linguri apa
 1/2 lingurita sos de ardei iute rosu
 350 gr paste
 1 ardei rosu, taiat patratele
 1 lingura ulei de masline
 250 gr morcovi, rasi pe razatoarea mare
 2 catei de usturoi zdrobiti
 450 gr creveti congelati sau 2 buc. macrou taiat rondele
 4 cepe verzi tocate fin
 60 gr alune prajite fara sare
 2 linguri nuca
 
 Mod de preparare:
 
Se amesteca ketchupul, sosul de soia, apa si sosul de ardei iute intr-un castronel si se pune deoparte. Se fierb pastele, se strecoara si se clatesc cu apa rece. Se scurg bine si se pun deoparte.
Intre timp, se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se prajesc ardeiul rosu, morcovii si usturoiul 5 min. Apoi se adauga crevetii (sau macroul) si se mai prajesc 3 min.4. Se adauga amestecul de ketchup si ceapa verde, alunele si pastele fierte. Se tin pe foc, amestecand din cand in cand, inca 3 min. Se presara deasupra fulgii de cocos si se serveste.
Din cantitatile de mai sus rezulta 4 portii.
Paste cu sos de macrou si alune pregatite de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ketchup apa paste ardei rosu morcovi usturoi creveti macrou cepe verzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3140 viz    0 com
3275 viz    1 com
1409 viz    0 com
1546 viz    0 com
1500 viz    0 com
3730 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1574 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022317 (s)