News Flash:

Paste cu sos de macrou (creveti) si alune - FOTO

10 Ianuarie 2012
2737 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 linguri ketchup
3 linguri sos de soia light
2 linguri apa
1/2 lingurita sos de ardei iute rosu
350 gr paste
1 ardei rosu, taiat patratele
1 lingura ulei de masline
250 gr morcovi, rasi pe razatoarea mare
2 catei de usturoi zdrobiti
450 gr creveti congelati
4 cepe verzi tocate fin
60 gr alune prajite fara sare
2 linguri nuca
 
Mod de preparare:

 
 Se amesteca ketchupul, sosul de soia, apa si sosul de ardei iute intr-un castronel si se pune deoparte. Se fierb pastele, se strecoara si se clatesc cu apa rece. Se scurg bine si se pun deoparte. Intre timp, se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se prajesc ardeiul rosu, morcovii si usturoiul 5 min. Apoi se adauga crevetii (sau macroul) si se mai prajesc 3 min.4. Se adauga amestecul de ketchup si ceapa verde, alunele si pastele fierte. Se tin pe foc, amestecand din cand in cand, inca 3 min. Se presara deasupra fulgii de cocos si se serveste.
Reteta Paste cu sos de macrou (creveti) si alune a fost incercata de Dya.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Paste_cu_sos_de_macrou_(creveti)_si_alune1
ketchup apa paste ardei rosu morcovi usturoi creveti cepe verzi nuca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1716 (s) | 35 queries | Mysql time :0.023346 (s)