News Flash:

Paste cu sos de legume coapte

4 Noiembrie 2011
4047 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sos de legume coapte
Ingrediente: 500 g spaghete parmezan razuit Pentru sos: ulei masline extravirgin 1 kg rosii 1 ardei gras rosu 1 ceapa 1 dovlecel sare 1 capatana usturoi ¼ cana busuioc proaspat ¼ cana oregano proaspat Mod de preparare: Pentru sos se pune intr-o tava folie de aluminiu care se unge cu putin ulei. Rosiile, ceapa, dovlecelul taiate jumatati, ardeiul curatat si taiat in 4 se pun cu fata in sus in tava. Se pensuleaza cu ulei si se dau la cuptor 30 minute. Cand sunt coapte, se curata de pielite si se paseaza intr-un blender adaugand busuioc, oregano si sare. Se pune sosul obtinut intr-o craticioara si se da intr-un clocot. Intre timp pastele se pun la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg, se pun pe un platou. Deasupra se toarna sosul si se presara parmezanul. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare paste retete vegetariene sarmale dovlecel ceapa ardei gras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2763 viz    0 com
976 viz    0 com
1689 viz    0 com
1689 viz    0 com
917 viz    0 com
1415 viz    0 com
991 viz    0 com
2084 viz    0 com
2305 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1659 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025622 (s)