News Flash:

Paste cu sos de ciuperci

5 Decembrie 2011
1362 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sos de ciuperci
Ingrediente: 50 g paste 100 g ciuperci (amestec) 50 g crema de branza 1 catel de usturoi o ceapa mica 1 morcov ardei gras rosu cateva frunze de busuioc Mod de preparare: Mai intai se fierb pastele, in apa cu putina sare. In acest timp se toaca marunt o ceapa, se caleste intr-o lingura de ulei, se pune usturoiul, iar apoi amestecul de ciuperci maruntite si morcovul taiat bucati foarte mici. Se lasa pe foc pana cand scade un pic apa. Dupa aceea se face un amestec dintr-o lingura de crema de branza, cateva frunze de busuioc, o jumatate de ardei rosu si un pic de sare. Amestecul rezultat se toarna peste ciuperci si se mai lasa la foc mic aproximativ 4-5 minute, amestecand din cand in cand. La final se pun pastele in farfurie si se toarna deasupra sosul de ciuperci. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste retete vegetariene ciuperci supa usturoi ceapa ardei gras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1231 viz    0 com
2302 viz    0 com
4493 viz    0 com
2227 viz    0 com
2558 viz    0 com
1007 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1567 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018063 (s)