News Flash:

Paste cu sos de chiftelute si ciuperci

15 Septembrie 2011
1115 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sos de chiftelute si ciuperci
Ingrediente: paste 500 gr carne de porc tocata 100 gr ciuperci un ou o ceapa medie 2 felioare de paine 100 gr ciuperci patrunjel verde o conserva de rosii jumatate de ardei rosu 2 linguri ulei de masline doi catei de usturoi o mana de faina sare piper curry cimbru Mod de preparare: Se amesteca intr-un vas mai mare carnea, oul, ceapa tocata marunt, un catel de usturoi dat pe razatoarea mica si patrunjelul maruntit cu sare si piper dupa gust. Feliile de paine se inmoaie in apa si se storc bine. Miezul se pune apoi in amestecul de carne. Se fac chiftelute mici, se dau prin faina si se prajesc. Dupa ce se scot din tigaie se pun la scurs pe un servet de hartie. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, se trec printr-un jet de apa rece. In blender se pun conserva de rosii, ardeiul rosu, catelul de usturoi si chilli-ul si se mixeaza. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se adauga sosul de rosii. Se fierbe putin pana incepe sa se ingroase, apoi se adauga ciupercile taiate marunt si se mai lasa sa fiarba 5 minute. La final se adauga chiftelutele scurse de ulei. Pastele se asaza intr-o farfurie, iar deasupra se toarna sosul. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste paine ciuperci patrunjel radacina
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3096 viz    0 com
1137 viz    0 com
969 viz    0 com
2686 viz    0 com
986 viz    0 com
833 viz    0 com
988 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1617 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021750 (s)