News Flash:

Paste cu sos alb si sos rosu

5 Decembrie 2011
2482 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sos alb si sos rosu
Ingrediente: 400 g paste tagliatelle Sos rosu: 200 g rosii 3 catei de usturoi 30 ml ulei de masline piper sare Sos alb: 100 g branza gorgonzola 50 g unt Mod de preparare: Se topeste untul intr-o tigaie, dupa care se pune branza gorgonzola si se amesteca pana se omogenizeaza. Apoi se pun pastele la fiert in apa clocotita cu sare, timp de vreo 8 minute. Se spala rosiile, se curata si se taie in cubulete, la fel si usturoiul. Dupa aceea se calesc in ulei de masline, iar la final se potriveste de piper si sare. Pastele fierte se scurg de apa si se amesteca cu sosul alb de branza, se pun pe o farfurie, iar deasupra se toarna sosul de rosii. Se servesc fierbinti. sursa reteta: delly.garbo.ro sursa fotografie: delly.garbo.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste retete vegetariene usturoi unt
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1347 viz    0 com
1180 viz    0 com
2263 viz    0 com
4360 viz    0 com
2196 viz    0 com
2525 viz    0 com
995 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1668 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019806 (s)