News Flash:

Paste cu sos

11 Iulie 2011
1137 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sos
Ingrediente: 500 g paste, melci etc. 0 ceapa 200 g muschi tiganesc 200 g carnat afumat 100 g telemea de vaca 100 g masline sos napoletan sare piper boia bazilia verdeturi a la provence Mod de preparare: Pastele se pun in 5l de apa si se fierb 10-15 minute. Se taie ceapa, carnatii, muschiul, branza si maslinele marunt, ceapa se pune la calit se pune sarea, piperul, boiaua, apoi carnatii si muschiul tiganesc. Cand acestea sunt rumenite bine, se adauga erdeturile a la provence si bazilia pentru a da o aroma aparte. Se pune branza care se caleste si ea putin, apoi sosul napoletan si se lasa sa fiarba bine, spre sfarsit se adauga si maslinele. Se lasa sosul sa se raceasca si se adauga peste paste. Peste sos se poate pune si smantana. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.retete-on-line.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura paste carnat afumat sos napoletan chimen kaiser
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

822 viz    0 com
1484 viz    0 com
1169 viz    0 com
1245 viz    0 com
933 viz    0 com
1262 viz    0 com
901 viz    0 com
1974 viz    0 com
1279 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1489 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013996 (s)