News Flash:

Paste cu sos

11 Iulie 2011
1152 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sos
Ingrediente: 500 g paste, melci etc. 0 ceapa 200 g muschi tiganesc 200 g carnat afumat 100 g telemea de vaca 100 g masline sos napoletan sare piper boia bazilia verdeturi a la provence Mod de preparare: Pastele se pun in 5l de apa si se fierb 10-15 minute. Se taie ceapa, carnatii, muschiul, branza si maslinele marunt, ceapa se pune la calit se pune sarea, piperul, boiaua, apoi carnatii si muschiul tiganesc. Cand acestea sunt rumenite bine, se adauga erdeturile a la provence si bazilia pentru a da o aroma aparte. Se pune branza care se caleste si ea putin, apoi sosul napoletan si se lasa sa fiarba bine, spre sfarsit se adauga si maslinele. Se lasa sosul sa se raceasca si se adauga peste paste. Peste sos se poate pune si smantana. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.retete-on-line.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura paste carnat afumat sos napoletan chimen kaiser
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

845 viz    0 com
1497 viz    0 com
1202 viz    0 com
1281 viz    0 com
981 viz    0 com
1292 viz    0 com
929 viz    0 com
2008 viz    0 com
1315 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1513 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023442 (s)