News Flash:

Paste cu somon afumat

26 Iulie 2011
1226 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu somon afumat
Ingrediente: 150 gr somon afumat 1 ceapa mica 1 lingura unt 1 lingura ulei de masline 1/8 vin alb sec 300 gr frisca nebatuta (sau smantana pentru gatit) 400 gr paste piper proaspat macinat sare Mod de preparare: Se taie somonul in fasii subtiri; ceapa se curata si se toaca. Apoi, intr-o tigaie incapatoare se incing uleiul si untul, dupa care se caleste ceapa. Se adauga vinul si se da in clocot, la foc mare. Se adauga cate putina frisca nebatuta, se da iar in clocot si apoi se condimenteaza cu sare si piper. Pastele fainoase se pun la fiert intr-o cantitate mare de apa sarata; la sos se adauga somonul si se lasa cca 1 min, fara a mai pune cratita pe foc. Pastele se strecoara, se adauga sosul de somon, se amesteca si se servesc imediat. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura retete vegetariene paine italiana hering afumat ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1190 viz    0 com
1065 viz    0 com
953 viz    0 com
1732 viz    0 com
1149 viz    0 com
2802 viz    0 com
1326 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014105 (s)