News Flash:

Paste cu somon

13 Iulie 2011
1186 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu somon
Ingrediente: 350 g paste 2 linguri ulei de masline 2 fileuri de somon 200 ml smantana dulce 2 cepe verzi 150 ml vin alb sec sucul si coaja de la o lamaie patrunjel Mod de preparare: Se fierb pastele in apa clocotinda cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Se incing 2 linguri ulei de masline si se prajesc 2 fileuri de somon, de cate 175 g fiecare, timp de 3 minute, pe fiecare parte. Se presara sare si piper, apoi se indeparteaza pielita si se desface in bucati cu ajutorul unei furculite. Intre timp, se prepara un sos din smantana dulce, vinul alb sec, la care se adauga sucul si coaja rasa de la 1/2 lamaie. Se fierbe la foc mic timp de 2 minute. Se scurg pastele si se toarna sosul deasupra. Se amesteca cu somonul si se presara 3 linguri de marar proaspat, tocat. sursa articol: http://www.retete-online.ro sursa fotografie: http://www.safefood.eu
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura supa instant kebab
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

864 viz    0 com
1006 viz    0 com
2690 viz    0 com
1494 viz    0 com
1384 viz    0 com
1003 viz    0 com
3282 viz    0 com
1142 viz    0 com
1013 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016248 (s)