News Flash:

Paste cu slanina si branza

18 Iulie 2011
4827 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu slanina si branza
Ingrediente: paste branza sarata (telemea, burduf) slanina smantana piper Mod de preparare: Slanina se taie cubulete mici, se pune intr-o tigaie si se prajeste, pana devine maronie. Branza se da prin razatoarea mare sau se faramiteaza. Pastele se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj, se scurg, se trec printr-un jet de apa rece, se pun intr-un castron si se amesteca cu branza. Se pune pe farfurie o portie generoasa de paste cu branza, smantana si se presara cu o lingura, din belsug, slaninuta prajita si putina untura din tigaie. La sfarsit se presara piper. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura paste susan stevie smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1240 viz    0 com
978 viz    0 com
1454 viz    0 com
811 viz    0 com
7204 viz    0 com
2265 viz    0 com
4389 viz    0 com
953 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1551 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018826 (s)