News Flash:

Paste cu scortisoara, nuca si pesmet

8 Decembrie 2011
1999 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste fusilli
Ingrediente: 250 g paste fusilli 2 linguri pesmet o lingurita de scortisoara 2 linguri de nuca coaja de lamaie rasa 4 linguri zahar brun putin ulei Mod de preparare: Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se trec sub un jet de apa rece. Se pune uleiul la incins intr-o tigaie, dupa care se prajeste in el pesmetul cu nuca maruntita si zaharul. Se adauga o lingurita de scortisoara si coaja de lamaie rasa si se amesteca. Pastele se pun in aceasta compozitie si se amesteca usor. sursa reteta: delly.garbo.ro sursa fotografie: petitchef.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

iaurt acru dulciuri paste pesmet stafide ecler rulou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4096 viz    0 com
3802 viz    0 com
1251 viz    0 com
2751 viz    0 com
1342 viz    0 com
1189 viz    0 com
2173 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1721 (s) | 37 queries | Mysql time :0.024417 (s)