News Flash:

Paste cu scortisoara, nuca si pesmet

8 Decembrie 2011
1885 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Paste fusilli
Ingrediente: 250 g paste fusilli 2 linguri pesmet o lingurita de scortisoara 2 linguri de nuca coaja de lamaie rasa 4 linguri zahar brun putin ulei Mod de preparare: Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se trec sub un jet de apa rece. Se pune uleiul la incins intr-o tigaie, dupa care se prajeste in el pesmetul cu nuca maruntita si zaharul. Se adauga o lingurita de scortisoara si coaja de lamaie rasa si se amesteca. Pastele se pun in aceasta compozitie si se amesteca usor. sursa reteta: delly.garbo.ro sursa fotografie: petitchef.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

iaurt acru dulciuri paste pesmet stafide ecler rulou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3976 viz    0 com
3677 viz    0 com
1152 viz    0 com
2637 viz    0 com
1280 viz    0 com
1108 viz    0 com
2033 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1698 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021789 (s)