News Flash:

Paste cu scoici si file de peste

30 Noiembrie 2011
1989 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu scoici si file de peste
Ingrediente: 400 g paste fierte si racite sub jet de apa 200 g carne de scoici 300 g file de peste 5 cm de praz 2-3 ardei rosii 1 conserva medie de porumb 2 linguri cu mustar iute zeama de la 1 lamaie frunze de patrunjel cateva linguri de ulei de masline piper chayenne piper sare Mod de preparare: Mai intai se taie ardeii si pestele cubulete, iar prazul rondele subtiri. Dupa aceea se pregateste un dressing. Se amesteca mustarul cu uleiul si o lingurita de sare, se adauga zeama de lamaie, se amesteca bine, iar apoi se pune 1/2 lingurita piper si niste piper chayenne. Intr-un vas incapator se amesteca toate ingredientele, se toarna dressingul, se amesteca bine si se potriveste de sare si piper. Ca decor se folosesc frunze de patrunjel. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura paste piper chayenne verdeturi patrunjel radacina porumb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1131 viz    0 com
1519 viz    0 com
1477 viz    0 com
1082 viz    0 com
1120 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1467 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017562 (s)