News Flash:

Paste cu scoici

9 Iunie 2011
981 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu scoici
Ingrediente: o ceapa mica un catel de usturoi ulei de masline rosii micute sare scoici un pahar de vin alb supa din dado Mod de preparare: Se amesteca ceapa taiata marunt, un catel de usturoi, ulei de masline si rosii micute. Se spala scoicile bine si se pun intr-o oala la foc mare, sa se desfaca timp de 2 minute. Apoi se adauga un pahar vin alb si se mai lasa 5 minute, dupa care se pune un pic de supa din dado si se mai lasa sa fiarba. La final se adauga sosul. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucatarul.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paprika untura rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

963 viz    0 com
903 viz    0 com
920 viz    0 com
1073 viz    0 com
1167 viz    0 com
1505 viz    0 com
1600 viz    0 com
917 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 35 queries | Mysql time :0.021562 (s)