News Flash:

Paste cu scoici

9 Iunie 2011
1124 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu scoici
Ingrediente: o ceapa mica un catel de usturoi ulei de masline rosii micute sare scoici un pahar de vin alb supa din dado Mod de preparare: Se amesteca ceapa taiata marunt, un catel de usturoi, ulei de masline si rosii micute. Se spala scoicile bine si se pun intr-o oala la foc mare, sa se desfaca timp de 2 minute. Apoi se adauga un pahar vin alb si se mai lasa 5 minute, dupa care se pune un pic de supa din dado si se mai lasa sa fiarba. La final se adauga sosul. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucatarul.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paprika untura rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1062 viz    0 com
987 viz    0 com
1002 viz    0 com
1154 viz    0 com
1292 viz    0 com
1618 viz    0 com
1675 viz    0 com
993 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1568 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015045 (s)