News Flash:

Paste cu salam

6 Iulie 2011
1837 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu salam
Ingrediente: 300 g paste arnos creste 200 g salam Victoria 2 linguri ketchup picant piper cimbru sare 50 g unt Mod de preparare: Se fierb pastele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet. Untul se pune intr-o tigaie la foc mic. Cand s-a incins se adauga salamul taiat cubulete si se amesteca. Se lasa asa cam 3 minute, amestecand din cand in cand. Pastele fierte se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga. In tigaia cu salamul se pun putin piper proaspat macinat, un varf de lingurita de cimbru si ketchup-ul. Se mai lasa 1 minut, amestecand. In farfurie, alaturi de paste, se pune si salam. sursa articol: sursa fotografie:
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sunca mozaic paste ketchup picant lasagne patrunjel tocat unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1068 viz    0 com
3292 viz    0 com
4596 viz    0 com
3283 viz    0 com
1180 viz    0 com
1165 viz    0 com
2894 viz    0 com
2873 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1513 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019893 (s)