News Flash:

Paste cu rosii ghinde si busuioc

20 Septembrie 2011
2012 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu rosii ghinde si busuioc
Ingrediente: 300 g paste fierte si scurse 1 kg rosii ghinde ¼ cana busuioc proaspat tocat 6 linguri ulei de masline extravirgin ½ lingurita otet de vin alb ½ lingurita zahar ¼ lingurita sare Mod de preparare: Intr-un bol incapator se amesteca otetul, zaharul, uleiul si sarea. Rosiile se taie, se curata de seminte si se lasa la scurs. Se toaca apoi si se amesteca cu busuiocul. Se adauga dressing-ul si se amesteca bine. Se pune salsa obtinuta peste pastele fierte si se serveste. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste retete vegetariene cointreau champagne bruschete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1581 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017391 (s)