News Flash:

Paste cu rosii

8 Iunie 2011
1737 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu rosii
Ingrediente: 400 g paste 8-10 rosii 100 g unt 3-4 catei usturoi 5-6 frunzulite de busuioc sare piper Mod de preparare: Pastele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Ciupercile se taie marunt si se calesc in unt, se adauga usturoiul tocat marunt sau pisat, sare si piper. Rosiile se tin putin in apa clocotita, pentru a indeparta cu usurinta pielita, se maruntesc sau se paseaza, se adauga peste ciupercile rumenite in unt, se lasa 10 minute. Pastele se scurg, se adauga peste sosul de rosii si busuioc tocat marunt. sursa articol: http://www.gastropedia.ro sursa fotografie: http://steamykitchen.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste untura rosii unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1107 viz    0 com
1062 viz    0 com
3787 viz    0 com
1955 viz    0 com
1097 viz    0 com
1057 viz    0 com
1235 viz    0 com
1231 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1509 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013525 (s)