News Flash:

Paste cu rapini si carnati

13 Decembrie 2011
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu rapini si carnati
Ingrediente: 350 g paste fierte si scurse 400 g carnat italian feliat 60 g parmezan 2 catei usturoi ½ lingurita nucsoara macinata 2 cani supa de pui 350 g rapini 2 linguri ulei de masline Mod de preparare: Mai intai se pune la fiert supa de pui. Se lasa pe foc pana cand isi reduce volumul la jumatate. In acest timp, carnatul se caleste in ulei de masline in jur de 3 trei minute. Apoi se scurge grasimea din tigaie, pastrandu-se doar doua linguri, si se adauga rapini si supa concentrata. Dupa alte 2 minute se pun pastele fierte in prealabil si parmezanul, se amesteca bine si se serveste. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste southern comfort sarmale carnat italian placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5015 viz    0 com
1880 viz    0 com
2511 viz    0 com
1410 viz    0 com
2590 viz    0 com
4337 viz    0 com
4095 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1505 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022121 (s)