News Flash:

Paste cu ragu de iepure

8 Septembrie 2011
1450 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu ragu de iepure
Ingrediente: 750 g carne de iepure 500 g rosii ghinde 2 linguri ulei de masline 1 cana supa de pui 1 ceapa 2 morcovi 500 g paste fierte si scurse ¼ cana vin alb sec 1 frunza de dafin 1 lingura cimbru tocat ¼ lingurita cuisoare macinate ½ lingurita sare Mod de preparare: Carnea de iepure se spala foarte bine, se taie cubulete si se caleste in ulei pe toate partile. Se adauga ceapa si morcovii tocate fin si se calesc pana incep sa se inmoaie. Se toarna supa si vinul, se adauga foaia de dafin, se acopera si se fierbe 40 de minute. Se scoate carnea si se pune deoparte, se indeparteaza foaia de dafin si se repune sosul pe foc. Se adauga rosiile tocate si se fierbe sosul 5-10 minute. Se pune carnea inapoi, se adauga cimbrul, sarea si cuisoarele si se amesteca bine. Se pune sosul peste paste si se serveste. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste cointreau champagne morcovi patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1540 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016796 (s)