News Flash:

Paste cu Ragu Bolognese

4 Noiembrie 2011
1142 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu Ragu Bolognese
Ingrediente: 400 g paste fierte si scurse 250 g carne tocata de vita 50 g parmezan ras 2 linguri unt 1 ceapa 2 tije de telina 1 morcov 2 catei usturoi 150 ml lapte ¼ lingurita nucsoara macinata 1 cana vin alb 700 g rosii din conserva 2 linguri oregano proaspat tocat ½ lingurita sare supa de vita 2 linguri ulei de masline Mod de preparare: Ceapa se caleste doua minute in ulei si unt incins. Se adauga morcovul si telina tocate foarte fin si se calesc doua minute. Se adauga usturoiul si dupa un minut carnea tocata. Cand carnea e facuta si nu mai este roz, se adauga laptele si nucsoara. Se fierbe la foc mare pana se evapora laptele, aproximativ patru minute. Se adauga vinul si se lasa sa se evapore la jumatate. Se adauga rosiile, oregano si sarea. Se lasa sa fiarba la foc mic o ora, completand din cand in cand, daca se ingroasa prea tare, cu supa de vita. Se pune sosul ragu peste pastele calde, se presara cu parmezan ras si se serveste. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste zarzavat sarmale galbenus lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4047 viz    0 com
2761 viz    0 com
976 viz    0 com
1688 viz    0 com
1689 viz    0 com
916 viz    0 com
1415 viz    0 com
991 viz    0 com
2084 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1773 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022376 (s)