News Flash:

Paste cu pui si suc de rosii

8 Iulie 2011
1178 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu pui si suc de rosii
Ingrediente: 300 g paste (paccheri rigati) 1 piept de pui 1 morcov 4 catei de usturoi patrunjel verde 100 g bacon 1 ceapa 1 cutie rosii in suc sare piper oregano 200 g cascaval pentru gratinare Mod de preparare: Pastele se fierb in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert, se pun la scurs intr-o strecuratoare. Pieptul de pui se toaca la robotul de bucatarie la un loc cu usturoiul, patrunjelul verde si morcovul. Baconul taiat feliute se pune intr-o tigaie si se prajeste usor. Cand grasimea a inceput sa se topeasca, se adauga ceapa tocata marunt si o prajim usor, pana se inmoaie. Se toarna deasupra conserva de rosii cu tot cu suc si se omogenizeaza. Se lasa sa dea cateva clocote, apoi se pune carnea. Se omogenizeaza si se amesteca in continuu pana carnea se desface si se albeste. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si oregano. Se pun pastele intr-un castron incapator, se adauga sosul de carne si se amesteca bine. Se rastoarna totul intr-un vas termorezistent uns cu unt, se acopera cu un strat generos de cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mari si se da la cuptor, la foc mediu, pana cascavalul se topeste si se aureste usor. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.taste.com.au
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste nuci pecan usturoi patrunjel verde caju cannelloni
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1419 viz    0 com
1724 viz    0 com
1315 viz    0 com
1901 viz    0 com
1113 viz    0 com
3354 viz    0 com
4680 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020348 (s)