News Flash:

Paste cu pui si suc de rosii

8 Iulie 2011
1108 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Paste cu pui si suc de rosii
Ingrediente: 300 g paste (paccheri rigati) 1 piept de pui 1 morcov 4 catei de usturoi patrunjel verde 100 g bacon 1 ceapa 1 cutie rosii in suc sare piper oregano 200 g cascaval pentru gratinare Mod de preparare: Pastele se fierb in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert, se pun la scurs intr-o strecuratoare. Pieptul de pui se toaca la robotul de bucatarie la un loc cu usturoiul, patrunjelul verde si morcovul. Baconul taiat feliute se pune intr-o tigaie si se prajeste usor. Cand grasimea a inceput sa se topeasca, se adauga ceapa tocata marunt si o prajim usor, pana se inmoaie. Se toarna deasupra conserva de rosii cu tot cu suc si se omogenizeaza. Se lasa sa dea cateva clocote, apoi se pune carnea. Se omogenizeaza si se amesteca in continuu pana carnea se desface si se albeste. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si oregano. Se pun pastele intr-un castron incapator, se adauga sosul de carne si se amesteca bine. Se rastoarna totul intr-un vas termorezistent uns cu unt, se acopera cu un strat generos de cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mari si se da la cuptor, la foc mediu, pana cascavalul se topeste si se aureste usor. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.taste.com.au
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura paste nuci pecan usturoi patrunjel verde caju cannelloni
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1341 viz    0 com
1488 viz    0 com
1215 viz    0 com
1764 viz    0 com
1031 viz    0 com
3231 viz    0 com
4480 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013462 (s)