News Flash:

Paste cu pui si sos

11 August 2011
1164 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu pui si sos
Ingrediente: 2 pulpe de pui 200 g paste spirale 2 linguri cu pasta de tomate 4 catei de usturoi condimente pentru pui oregano piper sare Mod de preparare: Pulpele de pui se pun la fiert. Cand mai scade apa, se mai adauga. upa ce carnea e fiarta, se scoate din supa si se da la racit. In supa se pun pasta de tomate, usturoiul, oregano, condimentele pentru pui si piper si se lasa sa se ingroase sosul pe foc mic. Pastele se pun si ele la fiert. Dupa aceea se scurg de apa. Carnea se curata de pe oase si se marunteste. Pastele si carnea se toarna in sos, se amesteca si se mai lasa putin inainte de servire ca sa se imbibe bine pastele cu sos si condimente. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

shake paste parmigiano ardei umpluti usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1198 viz    0 com
4789 viz    0 com
1206 viz    0 com
1031 viz    0 com
1214 viz    0 com
2520 viz    0 com
1167 viz    0 com
941 viz    0 com
1355 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1792 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013205 (s)