News Flash:

Paste cu pui si ciuperci II

1 August 2011
1251 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu pui si ciuperci II
Ingrediente: 1 cutie si jumatate de paste 400 gr smantana 2 cutii de ciuperci feliate 2 buc. piept de pui 2 cepe 1 morcov 1 legatura marar 1 ardei mic capia rosu 3 linguri ulei sare piper parmezan ras Mod de preparare: Carnea se toaca impreuna cu ceapa si mararul, apoi morcovul. Se incinge uleiul in tigaie, se adauga compozitia de carne si cateva linguri de apa. Se amesteca din cand in cand si nu se lasa sa se prajeasca. Cand apa mai scade, se mai pune putina. Dupa aproximativ zece minute, se toarna mai multa apa, cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba. Cand a fiert cam la jumatate, se pun ciupercile si ardeiul taiat fasiute. Dupa 15 minute se adauga smantana si se lasa la foc foarte mic, pana se pregatesc pastele. Acestea se fierb 4 minute si se scurg. Dupa aceea, se amesteca in cratita cu sosul de carne. Se pun in tava de Jena si se rade parmezan. Se da pentru 30 de minute la cuptorul incins maxim. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura smantana marar sarmale nuci pecan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2472 viz    0 com
1160 viz    0 com
5925 viz    0 com
3148 viz    0 com
3758 viz    0 com
1491 viz    0 com
1233 viz    0 com
1197 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1524 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016946 (s)