News Flash:

Paste cu pui si ciuperci

20 Iunie 2011
969 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu pui si ciuperci
Ingrediente: jumatate piept de pui fara piele si os 1 borcan mic ciuperci intregi 2 rosii 1 ceapa 1 morcov 1-2 linguri ulei sare piper 1 lingura pasta de gogosari 200 gr paste 2 linguri smantana patrunjel verde Mod de preparare: Pieptul de pui se spala si se taie bucatele. Ciuperciel se taie feliute. Ceapa se curata, se spala si se tocaa marunt. Morcovul se rade de coaja si se taie rondele. Rosiile se curata de pielita si se taie cuburi. Intr-o tigaie se toarna putin ulei la incins, apoi se pun bucatelele de pui 1 - 2 minute. Se adauga si ciupercile si le mai lasa cam 1 minut. Se toarna 1 cana de apa. Cand incepe sa fiarba, se pun ceapa si morcovul, putina sare si piper si se lasa totul la foc potrivit, acoperit cu un capac. Dupa ce fierbe cam 10 minute, se pun si rosiile taiate. Cand puiul si legumele sunt aproape gata, se toarna pasta de gogosari si se mai da 2 - 3 clocote, apoi se inchide. Intr-o oala se pune apa cu un praf de sare la fiert. Cand clocoteste se da drumul la paste si se fierb 10-15 minute. Dupa ce sunt gata, se scurg de apa si se amesteca cu 2 linguri smantana. Se pun pe o farfurie pastele, apoi puiul cu ciuperci in sos, iar la urma se presara patrunjel verde. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucatarul.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan paste ciuperci rosii foi lasagna smantana untura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1264 viz    0 com
987 viz    0 com
1194 viz    0 com
1111 viz    0 com
921 viz    0 com
970 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1699 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013710 (s)