News Flash:

Paste cu pui picant

16 Decembrie 2011
2828 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu pui picant
Ingrediente: jumatate piept de pui fara os si piele o mana de paste 3 rosii intregi in suc propriu 1 ceapa 2 cuburi de unt 1 bucatica mica de chili patrunjel verde 1 canita mica suc de rosii piper sare Mod de preparare: Pieptul de pui se spala bine si se taie in bucati lungi, mai groase. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Rosiile se scot din conserva si se taie cubulete. Intr-o tigaie se calesc ceapa si rosiile intr-un cub de unt. Dupa 3 minute se pune o cana de apa, iar apoi carnea de pui. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc potrivit. Dupa vreo 10 minute se pun sucul de rosii si chili tocat marunt. Se potriveste de piper si sare si se mai lasa putin la fiert. In acest timp se fierb si pastele, conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand acestea sunt gata, se scurg de apa, se pune peste ele un cub de unt si se amesteca bine. La final se pun pastele pe o farfurie, iar deasupra puiul picant si sosul rezultat. Ca decor se presara patrunjel tocat marunt. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste untura ceapa unt iahnie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1283 viz    0 com
1170 viz    0 com
1232 viz    0 com
7816 viz    0 com
1205 viz    0 com
1622 viz    0 com
1416 viz    0 com
2230 viz    0 com
1271 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1373 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016450 (s)