News Flash:

Paste cu pui, ciuperci si vin

7 Septembrie 2011
2642 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu pui ciuperci si vin
Ingrediente: 300 gr paste 500 gr carne de pui 2 linguri ulei de masline 1 morcov 200 gr ciuperci 1 ceapa 150 + 2 linguri pasta de rosii 200 ml vin alb vegeta 1 cana apa piper sare Mod de preparare: Pastele se fierb conform instructiunilor de pe plic, dupa care se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Se adauga ceapa si morcovul taiate marunt sau date pe razatoare. Cand s-au calit putin, se adauga si 2 linguri de pasta de rosii pentru a prinde culoare. Se amesteca bine, dupa care se pun carnea, vinul, piperul vegeta, sarea si apa. Se lasa sa fiarba la foc mic, pana ce scade la jumatate. Apoi se pun ciupercile taiate si pasta de rosii si se mai lasa sa fiarba inabusit inca 30 minute. Se servesc impreuna cu pastele. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sos worcestershire paste untura placinte ciuperci branza framantata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1341 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022749 (s)