News Flash:

Paste cu porumb si rosii

8 August 2014
1703 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

400 gr paste (poti folosi orice fel de paste doresti)
200 g rosii cherry
2 catei de usturoi, pisati
1/4 cana busuioc proaspat
3 stiuleti de porumb fiert
2 linguri unt
2 linguri ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare:

Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurge pastele cu ajutorul unei site si trece-le pe sub un jet de apa rece pentru a elimina surplusul de faina. Lasa-le sa se scurga foarte bine. Cu ajutorul unui cutit taie boabele de porumb de pe coacean.

Intr-o tigaie incapatoare adauga uleiul de masline. Cand s-a incins adauga usturoiul si rosiile si gateste totul amestecand continuu, pana cand rosiile se inmoaie (aproximativ 5 minute). Adauga porumbul fiert si gateste totul pana cand acesta incepe sa se rumeneasca. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Stinge focul si apoi adauga untul amestecand pana cand acesta se topeste.

Prepara si Paste scurte cu ciolan afumat

Pune pastele intr-un bol incapator si adauga legumele peste. Amesteca bine ca toate aromele sa se intrepatrunda. La sfarsit adauga busuiocul tocat marunt.
Poti servi pastele ca atare, sau alaturi de o friptura la gratar. Daca doresti, in mometul servirii poti adauga putin parmezan ras.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste paste porumb paste rosii retete italiene retete vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1599 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015777 (s)