News Flash:

Paste cu plante aromatice

23 Septembrie 2011
1446 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu plante aromatice
Ingrediente: 400 g paste fierte si scurse 700 g rosii din conserva 1 ceapa 2 catei usturoi 1 lingura oregano proaspat tocat 1 lingura cimbru proaspat tocat ¼ lingurita nucsoara macinata 1 frunza de dafin 2 linguri ulei de masline ¼ lingurita sare Mod de preparare: Ceapa toccata se caleste in ulei de masline. Se adauga usturoiul, oregano si cimbrul. Se adauga apoi rosiile din conserva, frunza de dafin si nucsoara. Se lasa sa fiarba la foc mic 20 de minute. Se sareaza dupa gust si se pune peste pastele fierte. Se serveste imediat. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Video


bucataria internationala paste untura rosii usturoi patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1126 viz    0 com
2111 viz    0 com
935 viz    0 com
3984 viz    0 com
2395 viz    0 com
2604 viz    0 com
1273 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1452 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016099 (s)